Logistieke diensten

 

Wij verlenen vaste groupage diensten met bloemen en planten naar verschillende bestemmingen in Denemarken.

Dagelijks beleveren wij Kopenhagen, Odense, Kolding, Ahrus, Aalborg en andere Deense bestemmingen.


Geconditioneerd Internationaal Transport van verschillende vers producten zoals bloemen en planten, groente en fruit, vis en diepvries producten. 

 

Wij beschikken over een vestiging op Aalsmeer voor al onze op en overslag. Hier komt al onze groupage samen, en gereed gemaakt voor vertrek. Controle op temperatuur, qualiteit en quantiteit.

Wij zorgen dat uw product in top conditie  vervoerd wordt.                                                                                                                                              

 

Track en trace van de goederen met een eigen inlogcode overal en altijd op te vragen via Internet of gewoon via je smartphone.

 Weten of u goederen op de juiste temperatuur vervoerd worden ? Kijk "live" mee en zie voor uw zelf dat u product in goede handen is.

 

Verzorging van de gehele fustadministratie. Wij verzorgen de gehele administratie voor zowel afzender als de ontvanger. Saldo's stemmen wij voor u af, en zorgen dat zij terug geleverd worden in een zo kort mogelijke tijdsbestek.

 

Wij verzorgen uiteraard nog veel meer logistieke diensten, voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend informeren.

  

Laatste nieuws

  • Facebook Pagina

    07.11.2012
    Gisteren is onze nieuwe officiële facebook pagina online gegaan. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, leuke foto's of nieuwe ontwikkelingen, "Like" ons op... Lees verder »
  • Lokatie Aalsmeer

    16.04.2012
    Frank de Ridder transport heeft buiten de vestiging in Wateringen ook een kantoor op de bloemenveiling Aalsmeer, hier kunnen de chauffeurs terecht voor de benodigde... Lees verder »